Gaziosmanpaşa Üniversitesi Öğrenci Forumları

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Geri Git   Gaziosmanpaşa Üniversitesi Öğrenci Forumları > Hayat, Kültür, Sanat !... > Teknoloji > Yazılım

Seçenekler
Alt 17.02.10, 21:52
Alquimista - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Alquimista Alquimista isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Death Whispered a Lullaby

Alquimista - MSN üzeri Mesaj gönder
Ünlem SUDO Dergisi 16. Sayı Yayımlandı!

Linux Dünyasının en çok kullanılan dağıtımlarından biri olan Ubuntu'nun Türkiye Yerel Sitesi her ay düzenli olarak yayınladığı e-dergisi SUDO'nun 16. Sayısını Yayımladı..

Başta Ubuntu kullanıcıları olmak üzere özgür yazılım dünyasının takip ettiği SUDO; Linux ortamında kullanılan programları, bu ortamın püf noktalarını, pratik bilgileri yani genel anlamda Linux'u temel alan her türlü konuyu ele almaya çalışan bir bilişim dergisidir.

SUDO tamamı ile -Ubuntu Türkiye'nin diğer proje kolları gibi- Ubuntu kullanıcılarının gönüllü destekleri ile ortaya çıkan ve ayakta duran bir e-dergidir. Hiçbir beklenti taşımadan yalnızca özgür yazılım düşüncesini benimsemiş bilinçli bilgisayar kullanıcılarına yardım etmek, bilgilendirmek ve paylaşarak bu birikimlerin büyüyerek arttığı, karşılık beklemeden de üretilebileceğini gösteren yeğane çalışmalardan biridir.

SUDO içeriği bu ay şu şekilde;

* Localhost’a Joomla Kurulumu (Ayhan AKTAŞ)
* PHUN – Fizik Simülatörü (Utku DEMİR)
* Bilgisayarlar ve Asosyallik (İbrahim KOZAN)
* Chromium (Yusuf SANSARKAN)
* Mono Projesi (Ayfer KAYA)
* Basic Kit (Murat CEBİR)
* Karikatür (Bekir NALBANTOĞLU)

SUDO 16. Sayıyı indirmek için bu sayfayı kullanabilirsiniz.
hepiniz koca bir pisliksiniz!.. neden biliyor musunuz? çünkü hiçbirinizin ne olmak istediğinize dönük bir içgüdünüz bile yok.. benim gibi insanlara ihtiyacınız var, benim gibi insanlar gerekli.. ben olmadan bir hic siniz.!. böylece, parmağınızı uzatıp, 'hey! işte bu kötü adam!' diyceksiniz.. peki bu sizi ne yapıyor? iyi adam mı? hayır. siz, iyi değilsiniz.. ben, her zaman doğruyu söylerim, yalan söyleyen sizlersiniz.. pekala kötü adama iyi geceler dileyin, hadi!..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler