Forumda kendisine avatar bulmakta zorlanan birçok arkadaşım var, hem onlara bir faydası dokunsun hemde paylaşıp farklı öneriler görelim istedim.
Bir süre sonra burada biriken avatarları bir galeri haline getirip kullanımıza sunacağım.
İlk avatarlar benden...
Bu konuda üzerime VitruviuS'tan başka rakip tanımam ama haydi bakalım...
(buna hastayım)
hepiniz koca bir pisliksiniz!.. neden biliyor musunuz? çünkü hiçbirinizin ne olmak istediğinize dönük bir içgüdünüz bile yok.. benim gibi insanlara ihtiyacınız var, benim gibi insanlar gerekli.. ben olmadan bir hic siniz.!. böylece, parmağınızı uzatıp, 'hey! işte bu kötü adam!' diyceksiniz.. peki bu sizi ne yapıyor? iyi adam mı? hayır. siz, iyi değilsiniz.. ben, her zaman doğruyu söylerim, yalan söyleyen sizlersiniz.. pekala kötü adama iyi geceler dileyin, hadi!..
...Bu konuda üzerime VitruviuS'tan başka rakip tanımam ama haydi bakalım...
Allah seni inandırsın bende, benden başka rakip tanımıyorum bu kadar ukalalıktan sonra (ya da gerçekleri kanıtlamak amacıyla ) ekliim bikaç resim.. iyi gaza geldim
En sonuncu avatarın orjinalini istiyorum ben Vitruvius
hepiniz koca bir pisliksiniz!.. neden biliyor musunuz? çünkü hiçbirinizin ne olmak istediğinize dönük bir içgüdünüz bile yok.. benim gibi insanlara ihtiyacınız var, benim gibi insanlar gerekli.. ben olmadan bir hic siniz.!. böylece, parmağınızı uzatıp, 'hey! işte bu kötü adam!' diyceksiniz.. peki bu sizi ne yapıyor? iyi adam mı? hayır. siz, iyi değilsiniz.. ben, her zaman doğruyu söylerim, yalan söyleyen sizlersiniz.. pekala kötü adama iyi geceler dileyin, hadi!..
hacı var ya bunu gördüğümde çok hoşuma gitmişti buda, büyük hali varsa sende yollar mısın bana